Glas natuurlijk, wereldse verhalen.

Op deze locatie zijn de Bijen ook te bewonderen dit na jaar.

5 November tm 20 November 2022

Expositie Glaskunst Glas natuurlijk…. 

Wereldse Verhalen

De Verenigde Naties hebben het jaar 2022 uitgeroepen tot het Internationaal Jaar van het Glas. Geen beter moment voor het 3e lustrum van Expositie Glaskunst op kasteel Cannenburch. 

Glaskunstenaars over de hele wereld hebben de mensheid bewust gemaakt van dit prachtige materiaal inclusief de opmerkelijke fabricagemethoden, onmisbare schoonheid en het vermogen om dingen vast te leggen en het volledige kleurenspectrum van de natuur te laten zien. Liefhebbers van glaskunst kunnen dit jaar voor de laatste keer in de maand november genieten van kleurrijk modern glas in een rijk historisch decor. We verwelkomen je graag in zowel het Bouwhuis als het kasteel. 

Na deze editie stopt Stichting Glaskunst Epe na 15 jaar met de organisatie van de jaarlijkse expositie. We willen alle vrijwilligers van de stichting bij deze hartelijk bedanken voor hun toewijding en de prettige samenwerking. 

Datum & tijd: Zaterdag 5 t/m zondag 20 november 2022. Dinsdag t/m zondag tussen 11.00-17.00 uur. Op maandag gesloten.
Meer informatie: www.stichtingglaskunst.nl
Reserveren: ten zeerste aan te raden.